Menu
Your Cart

За нас

Алтерлаб EООД е  компания с основна дейност - доставка, инсталация и сервиз на аналитична и общолабораторна апаратура. Ние сме млада динамична организация с богат опит в маркетинга и дистрибуцията на апаратура и оборудване за физикохимични лаборатории и производства. Предлагаме не просто апарати и оборудване, а цялостно решение за Вашата лаборатория. Целта ни е да разберем нуждите Ви и да предоставим решения, които ще Ви помогнат да бъдете по-продуктивни, и да получавате по-надеждни резултати спазвайки регулаторните изисквания.

В Алтерлаб вярваме, че предоставянето на перфектно обслужване е основата върху която се гради една компания. Лесно можете да се свържете с нас по телефон или e-mail, екипа ни ще Ви отговори професионално и бързо.

От самото начало се стремим да предложим услугите си по най-добър начин за всеки наш клиент. Ние също така разбираме, че Вие взимате важен избор, когато става въпрос за вашата лаборатория, а наша цел е да предложим възможно най-добро обслужване и разнообразие на всеки един клиент, с когото контактуваме. Нашите клиенти заслужават най-доброто.

Ние постоянно търсим начини да подобряваме себе си и нашия бизнес. Стремим се да предлагаме най-добрите,  съвременни и качествени продукти на пазара.

Надяваме се, че оставате доволни от услугите и продуктите ни, както ние оставаме доволни от работата с Вас - нашите клиенти! Ако имате въпроси или коментари, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Визия

Алтерлаб има за цел да се утвърди, като признат лидер сред фирмите на пазара.

Мисия

Предлагането на качествени продукти и услуги е в основата на нашата компания.
Ние се стремим да отговорим на високите стандарти на пазара.

Ценности

Ангажираност – Предоставяме качествена услуга за всеки един от нашите клиенти.
Иновации – Постоянно търсим качествени и нови решения със стремеж към усъвършенстване.
Съвместна работа – Сътрудничим си, за да успеем.
Качество – Непрекъснато се стремим да бъдем по-добри в това, с което вече се справяме добре.
Честност и почтеност – ние ще направим правилното нещо.