Menu
Your Cart

Вакуум сушилни

Вакуум сушилни Сушилни, Термостати, Климатични камери
Вакуум сушилни Сушилни, Термостати, Климатични камери
Вакуум сушилни Сушилни, Термостати, Климатични камери
Вакуум сушилни Сушилни, Термостати, Климатични камери
Вакуум сушилни

Нежна, мощна, енергоспестяваща: Вакуумна сушилня VO от Memmert

Надеждно, удобно и енергийно ефективно - така работи вакуум сушенето днес.  Индивидуално регулируеми и директно загрявани терморафтове осигуряват прецизен контрол на температурата и благодарение на цифровия контрол на налягането, пробите в камерата не само се сушат бързо, но и изключително защитени в мощната и здрава вакуумна сушилня. Заедно с вакуумната помпа с контролирана скорост, вакуумната пещ VO образува невероятно енергийно ефективнa комбинация. Помпата е перфектно изолирана в отделен шкаф.

  • Температурен диапазон до +200 °C
  • Контрол на вакуума: 5 до 1100 mbar
  • 3 размера (29, 49 и 101 литра)
  • Контролер TwinDISPLAY
  • Нечуплива VDE тествана врата за всички модели
  • Контрол на помпата: Оптимизирано прочистване на мембраната на помпата, както и сигнален кабел за включване / изключване на помпата според изискванията.
  • Опция:Шумоизолиращ шкаф иенергийно евективна вакуум помпа

Значително намалява времето за загряване и обработка във вакуумната сушилня

При вакуумно сушене на големи количества прах или гранулат, вакуумните цикли които само Memmert предлагат, могат да са от голяма помощ: Задавт се две стойности на вакуум, между които налягането се колебае при контролирани условия. По този начин голямо количество сух въздух се пуска за кратко време, което абсорбира влажността и веднага се извлича от вакуумната помпа.

 

Аксесоари с грижа за климата: Вакуумната помпа спестява около 70% енергия

Вакуумна пещ Memmert VO  е с широко приложение което варира от хранителни продукти до козметика, гранулат, часовници, книги, печатни платки, електронни компоненти или шприцформи – заради вакуум помпата и ниския краен вакуум от 2 mbar. Контролът на помпата удължава многократно експлоатационния живот на мембраните. Потенциалът за енергоспестяване е особено впечатляващ в сравнение с неконтролираните вакуум помпи: при представителни измервания с градиентно използване, консумацията на енергия е около 70% по-ниска. Вакуум помпата от Memmert се управлява автоматично от всяка вакуумна VO сушилня. В случай, че е свързана друга вакуумна помпа или централно захранване с вакуум, вакуумът се контрлира чрез соленоидни клапани.

С нагряване на всеки терморафт се постига висока точност. Всяко ниво се нагрява индивидуално от температурен датчик разположен във рафта. Това гарантира кратко време за нагряване и прецизно поддържане на температура. Всеки рафт може да се калибрира индивидуално.

3 години гаранция от производител

0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.