Menu
Your Cart

Вакуум сушилни

Вакуум сушилни
НОВ
Вакуум сушилни

Нежна, мощна, енергоспестяваща: Вакуумна сушилня VO от Memmert

Надеждно, удобно и енергийно ефективно - така работи вакуум сушенето днес.  Индивидуално регулируеми и директно загрявани терморафтове осигуряват прецизен контрол на температурата и благодарение на цифровия контрол на налягането, пробите в камерата не само се сушат бързо, но и изключително защитени в мощната и здрава вакуумна сушилня. Заедно с вакуумната помпа с контролирана скорост, вакуумната пещ VO образува невероятно енергийно ефективнa комбинация. Помпата е перфектно изолирана в отделен шкаф.

  • Температурен диапазон до +200 °C
  • Контрол на вакуума: 5 до 1100 mbar
  • 3 размера (29, 49 и 101 литра)
  • Контролер TwinDISPLAY
  • Нечуплива VDE тествана врата за всички модели
  • Контрол на помпата: Оптимизирано прочистване на мембраната на помпата, както и сигнален кабел за включване / изключване на помпата според изискванията.
  • Опция:Шумоизолиращ шкаф иенергийно евективна вакуум помпа

Значително намалява времето за загряване и обработка във вакуумната сушилня

При вакуумно сушене на големи количества прах или гранулат, вакуумните цикли които само Memmert предлагат, могат да са от голяма помощ: Задавт се две стойности на вакуум, между които налягането се колебае при контролирани условия. По този начин голямо количество сух въздух се пуска за кратко време, което абсорбира влажността и веднага се извлича от вакуумната помпа.

 

Аксесоари с грижа за климата: Вакуумната помпа спестява около 70% енергия

Вакуумна пещ Memmert VO  е с широко приложение което варира от хранителни продукти до козметика, гранулат, часовници, книги, печатни платки, електронни компоненти или шприцформи – заради вакуум помпата и ниския краен вакуум от 2 mbar. Контролът на помпата удължава многократно експлоатационния живот на мембраните. Потенциалът за енергоспестяване е особено впечатляващ в сравнение с неконтролираните вакуум помпи: при представителни измервания с градиентно използване, консумацията на енергия е около 70% по-ниска. Вакуум помпата от Memmert се управлява автоматично от всяка вакуумна VO сушилня. В случай, че е свързана друга вакуумна помпа или централно захранване с вакуум, вакуумът се контрлира чрез соленоидни клапани.

С нагряване на всеки терморафт се постига висока точност. Всяко ниво се нагрява индивидуално от температурен датчик разположен във рафта. Това гарантира кратко време за нагряване и прецизно поддържане на температура. Всеки рафт може да се калибрира индивидуално.

3 години гаранция от производител

0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.