Menu
Your Cart

Стерилизатори

Стерилизатори Сушилни, Термостати, Климатични камери
Стерилизатори Сушилни, Термостати, Климатични камери
НОВ
Стерилизатори Сушилни, Термостати, Климатични камери
Стерилизатори Сушилни, Термостати, Климатични камери
Стерилизатори

Стерилизатор за горещ въздух S  съответства на всички приложими стандарти:

Стерилизаторът Memmert S отговаря на всички приложими стандарти и разпоредби за медицински продукти и гарантира надеждна повторяемост на програмите, независимо от товара и обема на камерата. Благодарение на функцията SetpointWAIT валидирането на стерилизатор за горещ въздух Memmert е възможно по всяко време. В комбинация с функцията за потребителско име, опционалната технологично контролирана електромагнитна брава на уредите с вариант TwinDISPLAY е черешката върху тортата по отношение на безопасността в лабораторията. Всеки Memmert стерилизатор за горещ въздух S се класифицира като медицинско устройство от клас IIb.

 • Температурен диапазон до + 250 ° C
 • 8 моделни размера (32 до 749 литра обем)
 • 2 варианта на модела: SingleDISPLAY и TwinDISPLAY
 • Естествена конвекция или принудителна циркулация на въздуха N / F
 • Клас IIb медицинско изделие съгласно Директива 93/42 / EEC за европейските медицински устройства

 

Интелигентни функции за безопасна стерилизация с горещ въздух

Дезинфекцирането на уреди и инструменти не е достатъчно в медицината и научните изследвания. Само стерилизирането осигурява достатъчна защита. В стерилизатора за горещ въздух Memmert функцията SetpointWAIT гарантира, че програмата продължава само при достигане на зададената температура.

 

Точното отчитане на времето за стерилизация, позволяващо унищожаването на дори високо устойчиви микроорганизми, е гарантирано по всяко време, независимо от натоварването и обема на камерата. Тази функция може да се използва и с допълнителни, свободно позиционируеми температурни сензори Pt100. В този случай стерилизацията започва само когато температурата на зададената точка е достигната във всички точки на измерване - т.е. в товара. Стерилизаторите с горещ въздух модел S са идеален  за депирогенизация.

Стерилизатор с горещ въздух Memmert предлага уникални предимства:

 • Интуитивно и лесно управление
 • Функцията SetpointWAIT гарантира, че програмата ще стартира само при достигане на зададената температура
 • Опционално, електромагнитно заключване на вратите (модели с TwinDISPLAY)
 • Функция за контролиран достъп и управление на камерата
 • Изработен от устойчива на корозия и лесно почистваща се неръждаема стомана за работната камера и корпуса
 • концепция за нагряване, специално пригодена за точен и хомогенен контрол на температурата
 • широка гама от опции за програмиране и документация, използващи интерфейси, интегриран записвач на данни и софтуер AtmoCONTROL
 • 3 години гаранция от производител

Сух стерилизатор – същност и значение

Сух стерилизатор е един от най-широко използваните уреди в научните и лабораторните изследвания. Неговото основно приложение е свързано с тестването на различни материали и суровини посредством стерилизация, сушене и нагряване при високи температури. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за артикулите от категория „Сух стерилизатор“ на Memmert – една от най-престижните и утвърдени в световен мащаб марки в тази сфера. Ще разберете кои са главните характеристики на универсалния сух стерилизатор на Memmert, както и какви преимущества би могла да ви донесе неговата употреба.


Сух стерилизатор – марката Memmert

Memmert е немски бранд, който има вече над 65-годишен опит в производството на продукти за биологични, фармацевтични и хранителни изследвания. Високото качество и прецизността в работата на уредите на Memmert са основните причини те да се използват в близо 200 страни по целия свят. Марката е и иновационен лидер в своята сфера, създавайки уреди с все повече свойства и функционалности, които могат да бъдат използвани от лабораториите за провеждане на по-ефективни изследвания. Сред предлаганите от Memmert продукти е и универсалният сух стерилизатор. Той е предназначен да отговори на изискванията на съвременните лаборатории от качествен, устойчив и достъпен за работа сух стерилизатор, който без никакъв проблем би могъл да служи в широк спектър от провеждани изследвания и разработки.


Кои са основните характеристики на сух стерилизатор Memmert S?

Сух стерилизатор Memmert S отговаря на всички най-нови стандарти и разпоредби за медицинските изделия, гарантирайки надеждна повторяемост на програмите, независимо от товара и обема на камерата. Благодарение на функцията SetpointWAIT валидирането на сух стерилизатор за горещ въздух Memmert е възможно по всяко време. В комбинация с функцията за потребителско име, опционалната технологично контролирана електромагнитна брава на уредите с вариант TwinDISPLAY е истинско постижение по отношение на безопасността в лабораторията. Всеки сух стерилизатор за горещ въздух Memmert S се класифицира като медицинско устройство от клас Iib. Ето кои са основните характеристики на сух стерилизатор от марката Memmert:

сух стерилизатор Memmert S: температурен диапазон до + 250 ° C
сух стерилизатор Memmert S: 8 моделни размера (32 до 749 литра обем)
сух стерилизатор Memmert S: 2 варианта на модела: SingleDISPLAY и TwinDISPLAY
сух стерилизатор Memmert S: естествена конвекция или принудителна циркулация на въздуха N / F
сух стерилизатор Memmert S: клас IIb медицинско изделие съгласно Директива 93/42 / EEC за европейските медицински продукти


Сух стерилизатор Memmert S - интелигентни функции за безопасна стерилизация с горещ въздух

Дезинфекцирането на уреди и инструменти не е достатъчно в съвременната медицина и научни изследвания. Само и единствено стерилизирането осигурява необходимото ниво на защита. Сух стерилизатор за горещ въздух Memmert S със своята функция SetpointWAIT гарантира, че програмата ще продължи едва тогава, когато е достигната зададената температура.

Точното отчитане на времето за стерилизация, позволяващо унищожаването на дори високоустойчиви микроорганизми, е гарантирано по всяко време, независимо от натоварването и обема на камерата. Въпросната функция може да се използва и с допълнителни свободно позиционируеми температурни сензори Pt100. В този случай стерилизацията започва само когато температурата на зададената точка е достигната във всички точки на измерване - тоест в товара. Сух стерилизатор с горещ въздух модел S е идеален избор за специалните приложения, свързани с депирогенизацията.


Още уникални предимства, които е в състояние да ви предостави сух стерилизатор Memmert

сух стерилизатор Memmert: интуитивно и лесно управление – механизмът на управление на сух стерилизатор с горещ въздух Memmert е максимално и достъпен, което значително ще улесни провеждането на ежедневните изследвания във вашата лаборатория.
сух стерилизатор Memmert: сигурност – както вече отбелязахме, функцията SetpointWAIT гарантира, че програмата ще стартира само при достигане на зададената температура.
сух стерилизатор Memmert: опционално електромагнитно заключване на вратите (при модели с функцията TwinDISPLAY).
сух стерилизатор Memmert: функция за контролиран достъп и управление на камерата
сух стерилизатор Memmert: устойчивост – закупувайки сух стерилизатор Memmert, вие ще си гарантирате получаването на качествен и устойчив уред, който ще можете да използвате за дълъг период от време. Уред, чиито работна камера и корпус са изработени от устойчива на корозия и лесно почистваща се неръждаема стомана.
сух стерилизатор Memmert: концепция за нагряване, която е специално пригодена за точен и хомогенен контрол на температурата.
сух стерилизатор Memmert: широка гама от опции за програмиране и документация, използващи интерфейси, интегриран записвач на данни и софтуер AtmoCONTROL.
сух стерилизатор Memmert: гаранция – гаранцията на даден медицински уред е още един показател за неговото качество и устойчивост. При сух стерилизатор с горещ въздух Memmert този показател е на наистина надеждни нива. 3-годишната гаранция на сух стерилизатор Memmert ви показва, че желаното качество е налице и инвестицията определено си заслужава.

Поръчка на сух стерилизатор от alterlab.bg

АлтерЛаб ООД е компания, чиято основна дейност е свързана с доставка, инсталация и сервиз на аналитична и общолабораторна апаратура. Ние предлагаме на българския пазар най-доброто от категория „Сух стерилизатор“ в каталога на немската марка Memmert. Имате възможност да откриете при нас актуалните предложения от марката, съдържащи редица иновативни свойства и функции, които ще ви бъдат от изключителна полза в лабораторните изследвания. С цел удовлетворяване нуждите на съвременните потребители и бизнеси от бързо, лесно и удобно пазаруване, ние създадохме онлайн платформата alterlab.bg.

В случай, че имате допълнителни въпроси относно характеристиките на набелязания от вас сух стерилизатор или друг тип уред, не се колебайте да се свържете с екипа на АлтерЛаб ООД. Служителите ни ще ви дадат необходимата информация, за да можете да прецените дали съответният уред наистина отговаря на нуждите ви и на лабораторните изследвания, които провеждате. Целта на АлтерЛаб ООД е не просто да снабди клиентите си с определена апаратура и оборудване, а да им предостави цялостно решение, което ще направи средата в тяхната лаборатория значително по-сигурна и благоприятстваща ефективната и ползотворна работа.

 

Сух стерилизатор – същност и значение

Сух стерилизатор – марката Memmert

Кои са основните характеристики на сух стерилизатор Memmert S?

Още уникални предимства, които е в състояние да ви предостави сух стерилизатор Memmert

Поръчка на сух стерилизатор от alterlab.bg

0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.