Menu
Your Cart

Сервиз

Фирма Алтерлаб EООД предлага на своите клиенти диагностика и сервиз на аналитична, общолабораторна и измервателна апаратура в гаранционен и извънгаранционен срок. Осигуряваме сервиз за всички аналитични, лабораторни и измервателни апарати предлагани от нас, както и за общолабораторна и измервателна апаратура, която е от други производители с изтекъл гаранционен срок,  спрени от поддръжка или неналични резервни части. 


  • Лабораторни апарати в гаранционен или извънгаранционен срок предлагани от фирма Алтерлаб EООД:


За всички апарати и марки предлагани от нас в гаранционен и извънгаранционен срок осигуряваме диагностика и сервиз с оригинални части от производител, до 10 години след спиране от производство. Диагностика и сервиз може да се извърши на място при клиента, ако се налага и е възможно апаратурата се транспортира до наш сервиз на територията на гр. София. За всички извършени сервизни дейности се издава двустранен сервизен протокол удостоверяващ изправността на апаратурата след ремонт.


  • Лабораторни и измервателни уреди в извънгаранционен срок независимо от производителя и възрастта на апаратурата:


Когато за дефектирал апарат вече не се предлагат резервни части от производителя, частите не са налични или цената на ремонта с оригинални части не е оправдано.

 

  • За всеки един случай прилагаме индивидуален подход.
  • След консултация наш сервизен техник прави диагностика на апарата.
  • Апарата се доставя до наш сервиз в гр. София (при едрогабаритна апаратура и невъзможност за транспортиране дейностите се извършват на място).
  • При възможност ремонтираме компонентите или ги заменяме с аналогични такива.
  • При нужда разработваме и конструираме конкретно техническо решение, което да позволи удължаване на експлоатацията на апарата.