Menu
Your Cart

Партньори

Asecos GmbH – Производител предлагащ най-високата степен на защита и комфорт при ежедневната ви работа. Немско качество и дългогодишен опит в произвдоството на шкафове за съхранение на химикали и газови бутилки.

Apollo Scientific Ltd - Специалисти в производството на ароматни, хетероциклични и алифатни съединения, флуорохимикали и реагенти.

Dikma Technologies Inc.,  - Решения за разделяне и пречистване за научни и индустриални цели. Продукти за течна хроматография, газова хроматография и пробоподготовка.

FluorochemПроизводител, на интермедиати за изследвания и разработки на фармацевтични компании, научни институти и биотехнологични компании.

GFL GmbH – Произведени в Германия с високо качество, лабораторни дестилатори, фризери, водни бани, инкубатори и клатачки. Продукти разбработени за медицински, научни и производствени лаборатории.

Gonotec GmbH – произвежда осмометри и хлориметри за анализ в областта на фармацията, биологията, медицината и химията.

Kern & Sohn GmbH – Везни и оптична техника

Sauter GmbH –Уреди за механични тестове

Lab Logistic Group – Магнитни бъркалки, пипети, лабораторни консумативи, стъклария, , предпазни средства и др.

Labogene A/S – Датски производител на лиофилизтори, вакуум центрофуги и ламинари за лаборатории и производства.

Liebherr – Производител на лабораторни и медицински хладилници и фризери. С комфортен дизайн,  енергоспестяващи и с гарантирано качество от Австрия.

Memmert - Лидер в иновациите и разработването на лабораторни сушилни, инкубатори, климатични камери, водни бани и маслени бани за широк спектър от приложения в биологичната, фармацевтичната и хранително вкусовата индустрия, както и в промишлени тестове за качество.

Sepax Technologies inc. Високотехнологични продукти за течна хроматография и пробоподготовка.

Sigma Laborzentrifugen GmbH – Световен лидер в производството на лабораторни центрофуги

Steroglass S.r.l. – Апарати за анализ в хранително вкусовата промишленост. Вакуум ротациони за лабораторни и промишлени цели.

Thales Nano INC. – Апаратура за хетерогенни реакции, пиролиза и каталитично хидрогениране.

Vapourtec Ltd – Системи за флоухимия с микрореактори. Фотохимични, органометални реакции в поток за фармацевтични и научни цели.