Menu
Your Cart

Рефрактометър за захар

Рефрактометър за захар – същност и значение

Рефрактометрите са едни от най-популярните и често използвани уреди, когато става въпрос за лабораторни изследвания. Посредством тях бързо, лесно и ефективно биха могли да се определят количеството или концентрацията на разтворените вещества в дадена проба. Рефрактометър за захар несъмнено се откроява в тази продуктова категория. Възможно е да използвате рефрактометър за захар както в самата захарна индустрия, така и за определяне количеството или концентрацията на захарта в различни храни или напитки. По-надолу ще научите повече за реномираната марка Kern & Sohn, както и за нейните предложения по отношение на рефрактометър за захар. Преди това обаче нека да се спрем малко по-подробно на конкретните приложения, за които служи стандартният рефрактометър за захар.


Рефрактометър за захар – сфери на приложение

Няколко са главните сфери на приложение на артикулите от категория „Рефрактометър за захар“. Ето кои са те и какви точно са функциите на рефрактометрите в тях:

Рефрактометър за захар: хранителната индустрия – рефрактометър за захар има доста широко приложение в хранителната индустрия. Чрез него може не само да се измерва количеството и концентрацията на захарта, но и да се осъществява контрол на качеството и чистотата както на суровините, така и на крайните продукти.
Рефрактометър за захар: захарната индустрия – когато говорим за сферите на приложение на рефрактометър за захар, няма как да не споменем и захарната индустрия. Там рефрактометър за захар изпълнява функции, свързани с определяне концентрацията на захар в полуготови и крайни продукти, съдържанието на твърди вещества в разтвори, както и чистотата на продуктите в различни етапи от производствения процес.
Рефрактометър за захар: пивоварната индустрия - редица са функциите на рефрактометър за захар, които могат да се използват в пивоварната индустрия. Сред тях са: извършване на рутинни анализи, контрол качеството и чистотата на суровините и крайните продукти, определяне концентрацията на захар в сокове и напитки без алкохол, определяне съдържанието на захар във вино и други алкохолни напитки, контрол качеството на млечни продукти и т.н.


Рефрактометър за захар – марката Kern & Sohn

Ако търсите марка, способна да ви предостави рефрактометър за захар с оптимално качество и надеждност, несъмнено немският бранд Kern & Sohn е точният избор за вас. Историята му започва още през далечната 1844 година, като все по-успешни страници от нея се пишат през последните десетилетия. Уредите от категория „Рефрактометър за захар“ (и от всички останали категории), предлагани от Kern & Sohn, са сертифицирани по международния стандарт ISO 9001: 2008. Последното е ярко доказателство за високия клас на изработка, както и за полезността на функциите, които те притежават. Освен всичко друго, продуктите на Kern & Sohn са и на достъпни цени, така че да достигнат до възможно най-широк кръг от потребители и бизнеси.


Рефрактометър за захар Kern & Sohn – скалата Brix

Артикулите от категория „Рефрактометър за захар“ на Kern & Sohn работят по скалата Brix. Тази измервателна скала притежава следните характеристики, които трябва да бъдат взети предвид при измерванията:

обхват на измерване: 0 – 95 %
точност: ± 0,1 %
делене: 0,25 %


Abbe рефрактометър за захар KERN ORT-1

Abbe рефрактометър за захар KERN ORT-1 е най-популярният уред от тази категория на марката Kern & Sohn. Той се използва от лаборатории, сервизи, винарни, производители на антифриз или други разтвори. Ето кои са основните характеристики на този модел рефрактометър за захар:

Рефрактометър за захар KERN ORT-1: универсален аналогов рефрактометър за захар.
Рефрактометър за захар KERN ORT-1: притежава удобен и в същото време здрав дизайн, който позволява от една страна да се употребява безпроблемно в ежедневието, а от друга – да запази отличното си състояние за дълъг период от време.
Рефрактометър за захар KERN ORT-1: благодарение на интегрираната скала, Abbe рефрактометър за захар KERN ORT-1 има разнообразни приложения и е способен да гарантира най-високо ниво на сигурност по отношение точно и прецизно измерване на резултатите.
Рефрактометър за захар KERN ORT-1: аксесоарите, които се предлагат като опции към Abbe рефрактометър за захар KERN ORT-1, са: калибриращ разтвор, калибриращ блок, пипета, малка отвертка, почистваща кърпа и цифров термометър.


Продължаваме с техническите данни на Abbe рефрактометър за захар KERN ORT-1, които също са от съществено значение при извършване на измерванията. Вижте кои са те:

Температура на измерване: 20 ° C
Габаритни размери: 180 × 90 × 240 мм
Нето тегло: около 1950 г


Поръчка на рефрактометър за захар от alterlab.bg

АлтерЛаб ООД е компания с основна дейност доставка, инсталация и сервиз на аналитична и общолабораторна апаратура. Ние предлагаме на българския пазар най-добрите и актуални оферти на немския бранд Kern & Sohn. В това число оферти за рефрактометър и по-специално рефрактометър за захар. При нас ще можете да си вземете първокласен рефрактометър за захар, с който ще правите максимално точни и прецизни измервания, при това на достъпна и съобразена с тенденциите на българския пазар цена. За по-голямото удобство и комфорт на клиета, екипът на АлтерЛаб ООД разработи онлайн платформата alterlab.bg. Тя ви дава възможност бързо и лесно да правите запитвания за продуктите, които ви интересуват, докато сте си вкъщи или на работа.

Ако пък имате нужда от допълнителна информация за свойствата и характеристиките на даден рефрактометър за захар или друг продукт, не се колебайте да се свържете с екипа ни. В зависимост от вашите предпочитания, можете да го направите по телефон или имейл. Екипът на АлтерЛаб ООД ще изслуша внимателно въпросите ви и ще се постарае да ви даде ясни и изчерпателни отговори. Отговори, които биха ви ориентирали за това дали съответният продукт отговаря на нуждите и изискванията ви. Ние от АлтерЛаб ООД се стараем не просто да предоставим на клиентите си дадена апаратура или оборудване, а да им дадем цялостно решение, което би повишило ефективността на ежедневната им работа, както и прецизността на провежданите тестове и изследвания.

Рефрактометър за захар – същност и значение

Рефрактометър за захар – сфери на приложение

Рефрактометър за захар – марката Kern & Sohn

Рефрактометър за захар Kern & Sohn – скалата Brix

Abbe рефрактометър за захар KERN ORT-1c

Поръчка на рефрактометър за захар от alterlab.bg

Няма добавени продукти в тази категория.

Рефрактометър, захар, Рефрактометри