Menu
Your Cart

Микроскопи

Микроскопи

Микроскоп – същност и значение

Микроскопът е сред основните уреди, необходими във всяка една лаборатория. Той се използва за увеличаване образите на малки и миниатюрни обекти, така че да е възможно те да бъдат изучавани с необходимата прецизност и дълбочина. За да протичат плавно и ефективно вашите изследвания, е нужно да разполагате с наистина качествен и надежден микроскоп. Точно такъв микроскоп е способна да ви предостави немската марка Kern & Sohn. В следващите редове ще разберете какво се крие зад успеха на бранда и популярността на неговите продукти по цял свят. В допълнение, ще ви представим водещите модели микроскопи, които са част от каталога на Kern & Sohn към настоящия момент.

Микроскоп – марката Kern & Sohn 

Микроскоп 1
Микроскоп - Разгледайте при нас!

Kern & Sohn е немска марка за измервателни уреди, чиято история води началото си от далечната 1844 година. Понастоящем тя разполага с изключително богата и разнообразна гама от продукти, в това число и в категория ‚Микроскоп“. Продуктите на Kern & Sohn се отличават с високо качество и прецизност при работа, както и с множество иновативни функции, правещи ежедневните дейности в лабораторията доста по-лесни и продуктивни. Залагайки на микроскоп от марката Kern & Sohn, вие си гарантирате първокласен уред, който бихте получили на максимално достъпна цена. 

Комбинирани микроскопи Kern & Sohn 

Kern & Sohn разполага с няколко серии висококачествени и напълно оборудвани комбинирани микроскопи, които се отличават с ергономичен дизайн и лесен за употреба механизъм. Микроскопи с LED светлини, гарантиращи оптималното осветяване на пробите. Посредством акумулаторни батерии е възможно дори мобилното използване на няколко микроскопа Kern & Sohn.

Регулиране височините на комбинираните микроскопи се извършва посредством грубо и фино фиксиращи копчета, разположени от двете страни на уредите. Налице са широка гама от окуляри и обективи, които можете да закупите заедно с микроскопа съобразно вашите нужди и изисквания.

Адаптер за C-монтиране е необходим за свързването на камера към тринокулярната версия. Въпросният адаптер също може да бъде закупен със самия микроскоп като един от допълнителните аксесоари.

Инвертни микроскопи Kern & Sohn 

Следващата група микроскопи от каталога на Kern & Sohn са инвертните такива. Забележителна черта е техният дизайн, който се свързва със здравина, ергономичност и изключителна стабилност. Въпросният дизайн на инвертни микроскопи Kern & Sohn е особено подходящ за наблюдението и анализа на клетъчни структури поради значимото работно разстояние.

Осветеността на пробите, които се преглеждат от инвертни микроскопи Kern & Sohn, е гарантирана от силна и постоянно регулируема халогенна светлина. На разположение е също така допълнително флуоресцентно осветление, когато е нужна наистина перфектна осветеност на съответните проби.

При закупуване на инвертни микроскопи Kern & Sohn са налице опции за подбор на окуляри, цели, държачи и други фазови контрастни единици, които могат да бъдат добавени към аксесоарите. В комплекта се съдържат още покривало срещу прах, както и инструкции за работа с микроскопа.

Стереомикроскопи Kern & Sohn 

Микроскоп 2
Микроскоп - AlterLab

В каталога на Kern & Sohn могат да се открият стереомикроскопи, които са подходящи както за лаборатории, така и за училища и различни работилници и производства. С интегрирани дръжки и стабилни стойки за ръка, те позволяват лесната и удобна ежедневна работа.

Стереомикроскопи Kern & Sohn гарантират отлична осветеност, даваща възможност за безпроблемно преглеждане на всякакъв тип проби и миниатюрни обекти. Възможността за мобилно използване също е налице посредством употреба на подходящи презареждащи се батерии.

Обективът е с предварително зададени увеличения, благодарение на които работните процедури ще станат още по-бързи и ефикасни. Окулярите пък са фиксирани в окулярна тръба, за да се предотврати тяхното изгубване или повреждане. При покупка на стереомикроскопи Kern & Sohn имате на разположение богат избор от окуляри и допълнителни външни осветителни елементи, които се предлагат като аксесоари.

Функционалността и ергономичните дизайни са други съществени предимства на стереомикроскопи Kern & Sohn. Стойката е с изключително стабилен механизъм, като може да се регулира в зависимост от изследванията, които провеждате, и необходимата ви позиция на микроскопа.

Стерео зуум микроскопи Kern & Sohn

Микроскоп 3
Микроскоп - Купете от нас!

Kern & Sohn  предлага на пазара и стерео зуум микроскопи. Те се отличават с високо качество, лесен за работа механизъм, гъвкавост, както и достъпни за максимално широк кръг от потребители и бизнеси цени.

Както и другите видове микроскопи от марката Kern & Sohn, тези също разполагат с ефективно осветление за безпроблемно изследване на проби и обекти. В корпуса е налице също така осветително тяло във формата на пръстен, което осигурява силно и равномерно LED осветление.

Отличните оптични характеристики и голямата работна повърхност правят стерео зуум микроскопи Kern & Sohn идеални както за провеждане на лабораторни изследвания, така и за различни обучения. Стойката предлага възможно най-високо ниво на гъвкавост и свобода за нагласяне на микроскопа в зависимост от конкретната цел и задача.

Сред аксесоарите за стерео зуум микроскопи Kern & Sohn могат да се закупят богата гама от окуляри и външни осветителни тела, защитни покривала срещу прах, както и адаптери за свързване с камера.

Поръчка на микроскопи от alterlab.bg  

АлтерЛаб ООД е  компания с основна дейност доставка, инсталация и сервиз на аналитична и общолабораторна апаратура. Ние предлагаме на българския пазар най-доброто от каталога на немската марка Kern & Sohn, в това число и от категория „Микроскоп“. За улеснение на нашите клиенти създадохме онлайн платформата alterlab.bg, позволяваща ви бързо и удобно да правите запитвания.

Ако се нуждаете от допълнителна информация относно избора на подходящия микроскоп за вашите нужди, екипът на АлтерЛаб ООД е насреща да ви помогне. Свържете се със служителите ни по телефон или имейл и им задайте всички въпроси, които ви интересуват относно дадени модели микроскоп. Екипът на АлтерЛаб ООД има за цел не просто да предостави на своите клиенти даден уред или оборудване, а да им предложи цялостно решение, повишаващо ефективността и комфорта на ежедневната работа в лабораторията.

Микроскоп – същност и значение

Микроскоп – марката Kern & Sohn 

Комбинирани микроскопи Kern & Sohn

Инвертни микроскопи Kern & Sohn

Стереомикроскопи Kern & Sohn 

Стерео зуум микроскопи Kern & Sohn

Поръчка на микроскопи от alterlab.bg 

Металографски микроскопи Металографски микроскопи
НОВ
Разгледайте още микроскопи!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Микроскопски камери Микроскопски камери
НОВ
Разгледайте също така предлаганите от нас микроскопи!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Поляризиращи микроскопи Поляризиращи микроскопи
НОВ
Разгледайте още микроскопи!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Светлинни микроскопи Светлинни микроскопи
НОВ
Разгледайте още микроскопи!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Стерео микроскопи Стерео микроскопи
НОВ
Разгледайте още микроскопи!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Микроскопи, Оптични, инструменти