Menu
Your Cart

Центрофуги

Центрофуги

Лабораторна центрофуга – същност и значение

Лабораторна центрофуга е уред с все по-голямо приложение в съвременните научни изследвания. Тя е задвижвана от мотор, който върти поставените в нея течни проби с висока скорост. Крайната цел е разделяне на веществата с по-голяма и по-малка плътност. Съществуват различни типове лабораторна центрофуга, като основните класификационни критерии са размерът и капацитетът на пробата. В следващите редове ще поговорим малко повече за въпросните типове лабораторна центрофуга, както и за техните отличителни характеристики и приложения. Освен това ще разберете защо продктите от категория „Лабораторна центрофуга“ на марката Sigma са толкова желани и предпочитани от потребителите по цял свят.

Лабораторна центрофуга – марката Sigma

Лабораторна центрофуга 1
Лабораторна центрофуга - Разгледайте при нас!

Sigma Laboratory Centrifuges е водещият производител на лабораторна центрофуга в глобален мащаб. Той предлага широк спектър от артикули в тази категория, отговарящи на нуждите и изискванията на всеки един потребител или бизнес. Сред областите на приложение на лабораторна центрофуга Sigma спадат фармацевтичните изследвания, биотехнологиите, медицинските анализи, анализите на околната среда, анализите на нефт и т.н. Продуктите от бранда се отличават със своето оптимално качество и надеждност, както и с най-високите стандарти по отношение на безопасността. Отделните модели лабораторна центрофуга се разработват от екип инженери, които познават тенденциите и иновациите в сферата, и успешно ги прилагат с оглед гарантирането на максимален полезен ефект за потребителя. 

Лабораторна центрофуга Sigma – типове и характеристики

Два са основните типове, на които можем да разделим предлаганите от Sigma артикули от категория „Лабораторна центрофуга“. А това са именно микро лабораторна центрофуга и универсална лабораторна центрофуга. Ето какво трябва да знаете за споменатите типове лабораторна центрофуга и техните характеристики:

Микро лабораторна центрофуга – предназначена за въртене на проби със сравнително малък размер и капацитет. Предпочита се от много лаборатории и изследователски центрове заради по-ниската си цена. Моделите лабораторна центрофуга на Sigma, които спадат към този тип, са Sigma 1-14 и Sigma 1-14K.

Универсална лабораторна центрофуга – универсалната лабораторна центрофуга дава възможност за въртене на епрувертки с различна големина и капацитет. Както подсказва наименованието й, тази лабораторна центрофуга може да се използва за значително по-широк спектър от приложения. В каталога на Sigma ще откриете множество разнообразни модели универсална лабораторна центрофуга, измежду които да изберете в зависимост от своите нужди и провежданите изследвания в лабораторията.   

Предимствата на лабораторна центрофуга Sigma

Лабораторна центрофуга 2
Лабораторна центрофуга - AlterLab

Артикулите от категория ‚Лабораторна центрофуга“ на Sigma имат няколко предимства, благодарение на които се налагат толкова успешно в редица страни по света. Сред тези предимства са богатата продуктова гама, високите стандарти за безопасност, достъпните и лесни за работа механизми, както и множеството иновативни функции. Вижте повече информация за всяко едно от споменатите преимущества на лабораторна центрофуга Sigma:

  • лабораторна центрофуга Sigma: богата продуктова гама – както неведнъж отбелязахме в текста, продуктовата гама на Sigma е доста богата и способна да отговори на всякакви потребителски нужди и изисквания. Независимо с изследване на какъв тип проби се занимавате обикновено или пък какви допълнителни функции на уреда са ви нужни, марката Sigma определено е точният избор за вас.
  • лабораторна центрофуга Sigma: високи стандарти за безопасност – безопасността е аспект, който винаги трябва да се има предвид, когато става въпрос за лабораторни изследвания. Артикулите от категория „Лабораторна центрофуга“ в каталога на Sigma ще ви предоставят най-високите възможни стандарти в този аспект. Всеки един от предлаганите на пазара модели лабораторна центрофуга е с предвидени механизми за сигурност, основаващи се на традициите и опита, които компанията притежава. Като пример за такива механизми за сигурност можем да дадем броенето на циклите за всеки ротор с добавена индикация при достигане на номиналния праг.
  • лабораторна центрофуга Sigma: достъпни и лесни за работа механизми – достъпните и лесни за работа механизми са още една причина потребители и бизнеси от цял свят да залагат на артикулите от категория „Лабораторна центрофуга“ на Sigma. Въпросните механизми позволяват изследванията да протичат значително по-гладко, а ефективността на работата в лабораторията да се вдигне осезаемо. Може би най-удобният за потребителите сред тях е възможността за управление на съответната лабораторна центрофуга само с един централен бутон и няколко осветени бутона към него.
  • лабораторна центрофуга Sigma: множество иновативни функции – различните модели лабораторна центрофуга на Sigma разполагат и с множество иновативни функции, които също са изключително полезни в ежедневните лабораторни изследвания. Сред тези иновативни функции са LED осветлението, даващи възможност за бързо и лесно наблюдение на случващото се при работата на уреда, наличието на шест езика в менюто, както и механизмът за безшумна работа. Важно е да се отбележи, че споменатите функции се срещат само при част от моделите лабораторна центрофуга на Sigma, така че е добре да проучвате уредите, които смятате да закупите.

Поръчка на лабораторна центрофуга Sigma от alterlab.bg

Лабораторна центрофуга 3
Лабораторна центрофуга - Купете от нас!

АлтерЛаб ООД е компания, която се занимава с доставка, инсталация и сервиз на аналитична и общолабораторна апаратура. Предлагаме на българския пазар най-доброто от продуктовата гама на марката Sigma и по-специално от артикулите в категория „Лабоораторна центрофуга“. При нас ще откриете всичко, което ви е необходимо от тази категория във връзка с провежданите лабораторни изследвания и дейности. За да ви предоставим още по-големи дози лекота и удобство, създадохме онлайн платформата alterlab.bg, през която могат да се правят бързи запитвания.   

В случай, че имате нужда от повече информация за конкретен модел лабораторна центрофуга или друг тип уред, който предлагаме, не се колебайте да се свържете с екипа ни. В зависимост от своите предпочитания, имате възможност да направите това по телефон или имейл. Служителите ни с радост ще дадат ясни и изчерпателни отговори на всичките ви въпроси и ще ви насочат към най-подходящия артикул за вашите нужди. Целта на АлтерЛаб ООД е не просто да предоставя дадена апаратура или оборудване, а да дава на клиентите си цялостни решения, които да им помагат в гарантирането на по-високи нива на ефективност и сигурност при провежданите лабораторни изследвания. 

Лабораторна центрофуга – същност и значение

Лабораторна центрофуга – марката Sigma

Лабораторна центрофуга Sigma – типове и характеристики

Предимствата на лабораторна центрофуга Sigma

Поръчка на лабораторна центрофуга Sigma от alterlab.bg

Микро центрофуги Микро центрофуги
НОВ
Разгледайте още лабораторна центрофуга!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Универсални центрофуги Универсални центрофуги
НОВ
Разгледайте още лабораторни центрофуги!..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Центрофуги