Menu
Your Cart

Прецизна електронна везна

Прецизна електронна везна

Какво трябва да знаете за прецизна електронна везна?

Ако се занимавате в сферата на научните изследвания от дълго време, със сигурност знаете кои са основните свойства и приложения на стандартната прецизна електронна везна. Тя е изключително полезен уред, който би могъл да ви помогне в провеждането на редица опити и проучвания. Несъмнено трябва да се има предвид, че точността на прецизна електронна везна е по-ниска от тази на аналитичната такава, но в същото време тя има значително по-голям капацитет – от няколкостотин грама до килограми. В следващите редове ще разберете повече за артикулите от категория „Прецизна електронна везна“ на реномираната марка Kern & Sohn.


Прецизна електронна везна – сфери на приложение

Истината е, че артикулите от категория „Прецизна електронна везна“ имат приложения в редица сфери. Най-логични и естествени сред тях са приложенията в медицинската и фармацевтичната сфера, но те съвсем не са единствени. Употребата на прецизна електронна везна е възможно да бъде полезна също така при различни промишлени и производствени операции, както и при тестване на материали за строителни площадки. Особено важно е да бъде избран най-подходящия тип прецизна електронна везна за конкретното приложение. По-надолу ще поговорим за това кои са основните типове прецизна електронна везна, които могат да се открият на пазара.


Прецизна електронна везна от марката Kern & Sohn

В случай, че търсите прецизна електронна везна с максимално качество и надеждност, определено марката Kern & Sohn е отличен избор за вас. Историята на немската компания води своето начало от далечната 1844 година. Днес тя е част от глобалните лидери в индустрията, като нейните продукти са желани по целия свят. Големият си успех Kern & Sohn дължи на няколко важни елемента. А именно първокласното качество на произвежданите от нея измервателни уреди, доказателство за което е свертификацията им по международния стандарт ISO 9001: 2008. Kern & Sohn се старае да предлага на пазара продукти, чиито цени са достъпни за широк кръг от потребители и бизнеси, като в същото време въпросните продукти са с множество иновативни свойства и функции, за да бъдат по-лесни и удобни за работа.


Основни характеристики на прецизна електронна везна Kern & Sohn

Продължаваме с основните характеристики на артикулите от категория „Прецизна електронна везна“, които са част от каталога на Kern & Sohn. Познаването на въпросните характеристики ще ви помогне при избора на прецизна електронна везна, както и при определянето на подходящите практики за последващата й употреба. Ето какво точно имаме предвид:

Прецизна електронна везна Kern & Sohn: предлага се в разнообразни типове – в каталога на Kern & Sohn можете да откриете разнообразни типове прецизна електронна везна. Сред тях са училищните везни, които се отличават с прост механизъм и оптимално съотношение между качество и цена, както и Basic лабораторните везни, които се използват най-вече за базови лабораторни приложения (подготовка на проби). Basic standard лабораторните везни вече преминават на следващо ниво и предоставят необходимите инструменти за извършване на ефективни и пълноценни изследвания в дадена лаборатория. Налице са и Premium лабораторни везни от висок клас, при които всичко изброено дотук е допълнено от здрав дизайн и модерна технология тъчскрийн.
Прецизна електронна везна Kern & Sohn: има RS232 портове за връзка – всяка прецизна електронна везна от марката Kern & Sohn разполага с RS232 портове за връзка. Портове, посредством които е възможно да се прави връзка с принтер или компютър и да се прехвърлят данните, които ви трябват.
Прецизна електронна везна Kern & Sohn: върви с 2-годишна гаранция – едно от солидните преимущества на артикулите от категория „Прецизна електронна везна“ на марката Kern & Sohn е, че вървят с 2-годишна гаранция от производителя. Именно наличието на наподобна гаранция е най-яркото доказателство за качеството и устойчивостта на дадени измервателни уреди, и дава увереност на потребителя, че инвестицията в тях наистина си заслужава.


Иновативните функции, които притежава прецизна електронна везна Kern & Sohn

Няколко са иновативните функции, които увеличават полезния ефект от употребата на прецизна електронна везна Kern & Sohn в лабораторните изследвания. Вижте същността на тези функции:

Прецизна електронна везна Kern & Sohn: Рецепта – благодарение на функцията „Рецепта“ ще имате възможност да проверявате теглата не само на отделните съставки, но и на цялата рецепта. Тази функция на прецизна електронна везна Kern & Sohn би ви спестила доста време и усилия в рамките на самите изследвания.
Прецизна електронна везна Kern & Sohn: Процентно съдържание – още една полезна функция на прецизна електронна везна Kern & Sohn. Чрез нея ще можете да определяте процентното съдържание на дадена съставка в общия разтвор, както и отклонението на това съдържание от целевата стойност.
Прецизна електронна везна Kern & Sohn: Броене – функция на прецизна електронна везна Kern & Sohn, изчисляваща цената на дадено количество от избраната съставка. Възможно е това количество да бъде под формата на парче или грамаж.
Прецизна електронна везна Kern & Sohn: Претегляне на животни – функцията за претегляне на животни също ще ви бъде предоставена от прецизна електронна везна Kern & Sohn. Въпросното претегляне на животни може да се осъществява когато стабилното тегло се изчислява като средна стойност.


Поръчка на прецизна електронна везна от alterlab.bg

АлтерЛаб ООД е компания, занимаваща се с доставка, инсталация и сервиз на аналитична и общолабораторна апаратура. Ние сме в състояние да ви предоставим всички типове и модели прецизна електронна везна от марката Kern & Sohn, които са ви нужни. За по-голямо удобство на своите клиенти създадохме онлайн платформата alterlab.bg, през която можете бързо и лесно да правите запитвания.

Свържете се със служителите ни по телефон или имейл, ако се нуждате от допълнителна информация за отделните модели прецизна електронна везна Kern & Sohn. Те ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да се насочите към подходяща за вашите изисквания прецизна електронна везна. Целта на АлтерЛаб ООД е не просто да снабди клиентите си с дадена апаратура, а да им даде цялостно решение, правещо работата в лабораторията още по-ефективна и ползотворна.

Какво трябва да знаете за прецизна електронна везна?

Прецизна електронна везна – сфери на приложение

Прецизна електронна везна от марката Kern & Sohn

Основни характеристики на прецизна електронна везна Kern & Sohn

Иновативните функции, които притежава прецизна електронна везна Kern & Sohn

Поръчка на прецизна електронна везна от alterlab.bg

Няма добавени продукти в тази категория.

Прецизна, електронна, везна, Лабораторни, везни