Menu
Your Cart

Настолни везни

Настолни везни
НОВ
Настолни везни

Компактна технология за индустриални цели от KERN. Благодарение на компактните си размери, ниското тегло, здравината на тегловните механизми и възможността за експлоатация с батерии, настолните промишлени везни могат да се използват не само стационарно, но и като мобилни везни.

С тегло на измерване от 3 до 65 кг, настолните везни могат да покрият широк спектър от приложения. Независимо дали се използват в склад, за инвентаризация, в производството,  в работилници или офиси, настолните везни са най-добрият избор. Устойчиви тегловни плочи от неръждаема стомата, лесни за прочитане дисплеи с подсветка и полезни функции като броене на части, претариране, интерфейс за връзка компютър и принтер, подпомагат потребителите в ежедневната им работа

 

  • Везните от серията с двоен обхват покриват широк обхват от приложения. Тези везни автоматично сменят резолюцията при претегляне в зависимост от теглото на измерваните материали. Всички настолни везни KERN са снабдени с функция за калибриране (CAL). По този начин високото ниво на точност е гарантирано по всяко време, дори при тежки експлоатационни условия.

 

Можете да изберете най-подходящата теглилка за калибриране ТУК.

 

Моделите FKT, IKT и FKTF от тази серия се отличават с най-ново поколениe сензорни екрани. Интуитивната работа с тях пошава производителността и намалява риска от грешки.

0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.